Espais comuns

Uns grans espais per gaudir la Casa Rural Mas Ombravella Apartaments a la natura

Espais comuns Casa Rural Mas Ombravella

Espais comuns Casa Rural Mas Ombravella. El Mas disposa d´una àmplia sala comuna de 50m, ideal per a disfrutar si vens en família o en grup, Amb una gran llar de foc, que la trobaràs encesa per donar-te la benvinguda en els freds dies d´hivern, una gran taula per a 12 persones, TV plana de 40″, una petita zona de jocs per als més menuts de la casa, jocs de taula i un petit racó on trobaràs informació de la zona.

A la planta baixa, antigament els estables, hi trobem el Celler. És un petit rebost on hi podràs trobar tot alló que, amb les presses per venir a gaudir de la casa i els paisatges de la Garrotxa, et puguis haver oblidat. També hi guardem els productes de la granja i de l´hort.

Disposen d´una àmplia sala polivalent, també a la planta baixa, on esperem muntar una sala de jocs, tant per grans com per a petits, i on es poden realitzar activitats diverses

El safareig també es troba a la planta baixa, és un servei que donem als nostres clients que fan una estada més llarga a l´habitual del cap de setmana. Hi trobareu rentadora, estenedors i tots els productes necessaris per poder fer la bugada.

A l´exterior de la casa, podràs gaudir d´una gran zona d´esbarjo, on els nens poden còrrer sense perill, els grans poden disfrutar de les tumbones prenent el sol, llegint o descansant simplement o bé seure i fer la xerradeta, l´aperitiu, el dinar o el sopar als diferents racons que hi trobaran per tot el jardí.

Les barbacoes estan situades darrera de la casa. N´hi han dos i nosaltres te proporcionen les eines i tota la llenya que necessitis.

Dintre d´un recinte tancat, hi troben les piscines. Hi tenim dos una de ben gran i una de més petita pels més menuts. Disposen d´una àmplia zona verda on a par del bany podràs gaudir de les gandules repartidas per tot´l´espai, i protegir-te del sol sota un paraigües. Els nens petits han d´estar acompayats en tot moment, ja que al ser una piscina privada no hi ha socorrista. La temporada de piscina comença al juny i acaba al setembre. No tenim horari, però s´ha de tenir en comte que el manteniment es fa pel matí i al vespre.

Veure altres Apartaments del Mas Ombravella Casa Rural