Apartamernts Mas Ombravella a la Garrotxa us recomana la Fira del Fesol 2018

Apartamernts Mas Ombravella a la Garrotxa us recomana la Fira del Fesol 2018

Apartamernts Mas Ombravella a la Garrotxa us recomana la Fira del Fesol 2018, A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau al cor de la Garrotxa, que té un protagonista indiscutible: el fesol autòcton. Es tracta de la tavella brisa de mata alta i de mata baixa, que són les varietats tradicionals de la població.

A només 10 km de Mas Ombravella tenim la capital del fesol i aquest proper diumenge  21 de gener no només podreu descobrir, degustar i comprar aquestes varietats, sinó que també podreu conèixer les varietats foranes d’aquest llegum que protagonitza algunes de les receptes més tradicionals de la cuina catalana, com la Michigan. Si en voleu descobrir totes les varietats i aprendre noves maneres d’aprofitar-les, a la cuina, no podeu deixar de fer una visita a Santa Pau a la Garrotxa, per Sant Antoni!

La proposta festiva i cultural com a base del producte que la identifica i amb denominació d’origen un permetrà no nomes fer el tastet al mig del poble sino que podreu gaudir d’un gran ventall de establiments que us proposen aquest plat típic com a pal de paller de la seva oferta gastronómica.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *