Benvinguda primavera a la Garrotxa

Benvinguda primavera a la Garrotxa

Benvinguda primavera, avui al migdia, concretament a les 12 i dos minuts, comença la primavera astronòmica. Si be aquest any sembla que ens han robat l’ hivern per la falta de les baixes temperatures i els suaus dies que hem pogut gaudir, la nova estació arribarà acompanyada d’un temps suau i, en principi, estable. Tot plegat després que en la darrera matinada d’hivern una ràpida pertorbació hagi deixat algun petit ruixat a la comarca de la Garrotxa. Aquesta nit les temperatures han estat molt suaus i no hi ha hagut glaçades.

Per aquesta tarda no es descarta –tot i que és bastant improbable- algun ruixat feble i dispers. Una situació que no s’ha de repetir els propers dies on l’estabilitat anirà a més amb temperatures cada vegada més altes i que permetran gaudir d’un cap de setmana ben primaveral.

Benvinguda primavera i primaveral està el nostre jardí i els petits animalons que ens envolten de forma discreta i que son l’ exponent del bon estat de la natura i de les nostres fonts. Us deixem unes imatges de com la primavera treu el cap a Mas Ombravella.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *