Bones perspectives per 2018 Apartaments Rurals Garrotxa

Bones perspectives per 2018 Apartaments Rurals Garrotxa

Bones perspectives per 2018 Apartaments Rurals Garrotxa. L’entrada d’any serà un dels caps de setmana amb més demanda turística de la temporada i els allotjaments de la comarca han penjat el cartell de complet i fins i tot s’espera que el percentatge pugui acabar pujant. No és significatiu que l’ ocupació a Mas Ombravella per aquestes dates estigui tancada a les vendes, ja que històricament, el cap d’ any es reservat amb molta antelació.

Cada vegada més turistes escullen la Garrotxa per menjar-hi els raïms. Aquest 2018 no serà menys i també es repetirà la tònica dels últims anys en el sector turístic en general, ja acostumat a penjar el cartell de complet en aquestes dates. La previsió pel dissabte i el diumenge és del 77%, però durant la nit de cap d’any, de diumenge a dilluns, s’espera que arribi al 97%. Fins i tot s’espera que pugui superar aquesta xifra, facilitada per Turisme Garrotxa.

La xifra d’ocupació per l’última nit de l’any serà molt similar a la de l’any passat que se situava al 98%. Turisme Garrotxa assegura que el cap d’any a la Garrotxa s’ha anat consolidant com una opció més pels visitants.

Els allotjaments amb més demanda són els càmpings i les cases de colònies que a hores d’ara ja es troben al 100%. Els hotels i pensions es troben al 96% i el turisme rural també frega el cartell de complet.

Esperem i desitgem un bon auguri per la propera temporada a tots els empresaris turístics de la Garrotxa i esperem un bon tancament d’ any.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *