Segway Vorschlag Garrotxa

Segway Vorschlag Garrotxa

Vorschlag Mas Ombravella Rural Apartments in Mieres Garrotxa

Vorschlag Segway enthüllt die Garrotxa

Vorschlag Segway Mas Ombravella, schlagen wir vor, einen anderen Weg, Spaß, entspannt und freundliche Umgebung unseres zu leben. Segway Tours, ein elektrisches Gerät Spaß für die ganze Klasse der Öffentlichkeit, leicht mit dem Auto und Ausflüge für alle Altersgruppen.

Rad des Reise’ a Segway Garrotxa eröffnet nicht nur die Art und Weise, aber die Hand ihrer Führer zu entdecken, was kaum jemand t’ esplicarà die Ecke der Garrotxa. Alle Abfahrten sind von der benachbarten Stadt Santa Pau.

Schaltung Vulkan Rocanegra Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Kreis entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Willst du ständige Beobachtung der Entwicklungen?

Suscriute Newsletter

Newsletter abonnieren Mas Ombravella

* Erforderliche FelderAktuelle Nachrichten

Entdecken Sie die Garrotxa Segway

IM PREIS ENTHALTEN

Unterkünfte in’ Apartament eine Mas Ombravella
WW XXX Tour oder Segway

PREIS NICHT INBEGRIFFEN

Jeder Dienst nicht angegeben

EFFECTIVE

Tot l’ irgendein

PREIS

Von Montag bis Freitag (Wochentage)
Samstag bis Sonntag