Segway proposal to Garrotxa

Segway proposal to Garrotxa

Proposal Mas Ombravella Rural Apartments in Mieres Garrotxa

Proposal Segway unveiled the Garrotxa

Proposal Segway Mas Ombravella, we propose a different way, fun, relaxed and friendly environment to live our. Segway Tours, a fun gadget electrical suitable for all class of public, easy driving and trips for all ages.

Wheel of travel’ a segway Garrotxa not only opens the way but the hand of their guide discover that which hardly anyone t’ esplicarà the corner of the Garrotxa. All departures are from the neighboring town of Santa Pau.

Circuit Volcano Rocanegra Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuit entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Want to keep abreast of developments?

Suscriute newsletter

Subscribe to the News Mas Ombravella

* Required fieldsLatest news

Discover the Garrotxa Segway

THE PRICE INCLUDES

Accommodation in’ Apartament a Mas Ombravella
WW XXX tour or Segway

PRICE DOES NOT INCLUDE

Any service not specified

EFFECTIVE

Tot l’ any

PRICE

From Monday to Friday (Weekdays)
Saturday through Sunday