Propuesta Segway en la Garrotxa

Propuesta Segway en la Garrotxa

Propuesta de Mas Ombravella Apartamentos Rurales en Mieres en la Garrotxa

Propuesta Segway descubrimiento de la Garrotxa

Propuesta Segway Mas Ombravella, queremos proponer una forma diferente, divertida, relajada y simpática de vivir nuestro entorno. Excursiones en segway, un divertido artilugio eléctrico apto para toda clase de pùblico, de fácil conducción y con salidas para todos los públicos.

Viajar sobre ruedas de’ un segway en la Garrotxa no sólo abre los sentidos sino que de la mano de su guía descubrirás aquello que difícilmente nadie t’ dará pistas del rincones de la Garrotxa. Todas las salidas son de la vecina población de Santa Pau.

Circuito del Volcán de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuito de Entre Volcanes en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre «Tour Estrella Volcànic» i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

«En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc»

¿Quieres estar al día de las novedades?

Suscriute al newsletter

Suscribirse a las Novedades del Mas Ombravella

* campos requeridosUltimas novedades

Descubrimiento de la Garrotxa en Segway

EL PRECIO INCLUYE

Alojamiento en el’ Apartamento de un Mas Ombravella
Tour de XXX o WW en segway

EL PRECIO NO INCLUYE

Cualquier servicio no especificado

VIGENCIA

Tot l’ alguna

PRECIO

De lunes a viernes (laborables)
Del sábado a domingo