Segway Garrotxa proposamena

Segway Garrotxa proposamena

Proposamena Mas Ombravella Landa Mieres Garrotxa Aurrekoak

Proposamena Segway inauguratu Garrotxa

Proposamena Segway Mas Ombravella, modu ezberdin bat proposatzen dugu, fun, relaxada i simpàtica de viure el nostre entorn. Segway Tours, un divertit artilugi elèctric apte per a tota clase de pùblic, Gidatze eta bidaiak erraza adin guztietarako.

Bidai gurpila’ segway Garrotxa bat modu bakarra dago zabalik eta bere gida eskuetatik ezagutu duten bertan ia inork t’ esplicarà Garrotxa izkinan. Irteerak All Santa Pau-hirira dira.

Circuit del Volcà de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Zirkuitua entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Garapenak abreast mantendu nahi?

Suscriute buletina

Albiste Mas Ombravella Harpidetu

* Beharrezko eremuakAzken berriak

Ezagutu Garrotxa Segway

Prezioak barne

Ostatua’ Apartamentua Mas Ombravella bat
WW XXX tour edo Segway

PRICE ez da sartzen

Edozein zerbitzua ez da zehaztu

ERAGINKORRA

Tot l’ Edozein

PRICE

Astelehenetik ostiralera (Lanegunetan)
Larunbata eta igandea bitartean