Fira del Fesol de Santa Pau 2018 recomanat per Apartaments Rurals Garrotxa

Fira del Fesol de Santa Pau 2018 recomanat per Apartaments Rurals Garrotxa

Fira del Fesol de Santa Pau 2018 recomanat per Apartaments Rurals Garrotxa una Fira que els propers dies 20 i 21 de gener tindrà lloc com cada any a Santa Pau, a tant sols 10m km de Mas Ombravella Apartaments Rurals.

Us deixem el programa d’ activitats per fer un lloc a la vostra agenda a fi de poder gaudir d’ aquest  gran event a la Garrotxa

Fira del Fesol de Santa Pau 2018 PROGRAMA D’ACTES

Dissabte 20 de gener

VESPRE:
– A les 10 del vespre a la Sala d’Actes del Centre Cívic: CONCERT i BALL a càrrec de l’acordionista Zdzislaw Grygus.

– A la mitja part actuació del mag Sanyes, guanyador de la primera edició del Talent Volcànic, farinetes de fajol i ratafa Russet per a tothom i sorteig del porc de Sant Antoni. (Es prega puntualitat).

Diumenge 21 de gener

MATÍ:
– A partir de les 10: FIRA pels carrers i places de la vila.
– A partir de 2/4 d’11: CERCAVILA i animació al carrer a càrrec de la xaranga Only Marching Band, acompanyats per un animador; del gegant Batoies i dels batoiers de Batet de la Serra.
– A les 11 MISSA SOLEMNE a l’església parroquial en honor de Sant Antoni Abat, patró de la fra. A la sortida CANTADA DELS GOIGS DE SANT ANTONI pel Cor Parroquial de Santa Pau i BENEDICCIÓ D’ANIMALS davant l’església parroquial.
– A les 12 FESOLADA (degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau) a la plaça Major. Presentació del nou envàs de fesols cuits.
– A la 1 del migdia: parlaments de les autoritats presents i LLIURAMENT DEL FESOL D’OR 2018 com a cloenda de la Fesolada.

NOTA: En cas de mal temps la Fesolada i els actes del matí es celebraran al Pavelló Municipal.

 

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *