Proposition de Segway à Garrotxa

Proposition de Segway à Garrotxa

Proposition Mas Ombravella rurales Appartements à Mieres Garrotxa

Proposition Segway a dévoilé la Garrotxa

Proposition Segway Mas Ombravella, nous proposons une manière différente, amusement, détendu et environnement pour vivre notre. Segway Tours, un amusant gadget électrique approprié pour toute la classe de partenariats public, conduite facile et des excursions pour tous les âges.

Roue de Voyage’ un segway Garrotxa non seulement ouvre la voie, mais la main de leur guide découvrir ce qui presque personne t’ esplicarà le coin de la Garrotxa. Tous les départs se font de la ville voisine de Santa Pau.

Circuit volcan Rocanegra Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuit Entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Vous voulez garder au courant des développements?

Bulletin Suscriute

Abonnez-vous à la Nouvelles Mas Ombravella

* Les champs obligatoiresDernières nouvelles

Découvrez la Garrotxa Segway

LE PRIX COMPREND

Hébergement’ APARTAMENT un Mas Ombravella
Visite WW XXX ou Segway

PRIX NE COMPREND PAS

Tout service non spécifié

EFFICACE

Tot l’ quelconque

PRIX

Du lundi au vendredi (Jours de la semaine)
Samedi à dimanche