Proposta Segway para Garrotxa

Proposta Segway para Garrotxa

Proposta Pero Ombravella Rurais Apartamentos en Mieres Garrotxa

Proposta Segway revelou o Garrotxa

Proposta Segway a Pero Ombravella, propoñemos unha forma diferente, diversión, relaxada i simpàtica de viure el nostre entorn. Segway Tours, un divertit artilugi elèctric apte per a tota clase de pùblic, fácil condución e paseos para todas as idades.

Roda de viaxes’ un segway Garrotxa non só abre o camiño, pero a man do seu guía descubrir que case ninguén t’ esplicarà canto da Garrotxa. Todas as partidas son a partir da cidade veciña de Santa Pau.

Circuit del Volcà de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuíto between Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Quere manter o control dos desenvolvementos?

Boletín Suscriute

Rexístrate para Novidades Pero Ombravella

* Os campos obrigatoriosÚltimas novas

Atope o Garrotxa Segway

O PREZO INCLÚE

Aloxamento en’ Apartament unha Pero Ombravella
WW excursión XXX ou Segway

PREZO NON INCLÚE

Calquera servizo sen especificar

Eficaz

Tot l’ calquera

PREZO

De luns a venres (Días da semana)
Sábados e domingos