Google Street View al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Google Street View al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Google Street View apropa al món els principals valors naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Google Street View al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Ja poden passejar de manera virtual, accedint a Google maps i visualitzant mitjançant Street View un dels majors exponents de paisatge volcànic de la península Ibèrica, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb més de 40 cons volcànics i 20 colades de lava.

Aquesta iniciativa neix a través d’un procés d’estreta col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, concretament del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) amb l’empresa nord-americana Google.

Tots els indrets enregistrats per la càmera de Google són itineraris pedestres perfectament senyalitzats i presents als diferents municipis dins l’àmbit del Parc Natural.

A l’àmbit nord del Parc Natural podem visitar l’itinerari que ressegueix la cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca i l’espai museístic del Molí Fondo i Boscarró situat al municipi de Sant Joan les Fonts.

A la part central podem passejar per l’itinerari que recorre les grederes i el cràter del volcà del Montsacopa a Olot, el volcà del Croscat visita l’interior del cràter del volcà de Santa Margarida passant pel volcà de Rocanegra i arribant al nucli antic de Santa Pau.

Finalment a l’àmbit sud del Parc Natural es poden visualitzar les imatges que segueixen l’itinerari que porta des del nucli antic de Sant Feliu de Pallerols fins als volcans de Sant Marc i Puig Roig.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *