Nuova stagione appartamento Garrotxa Rural Mas Ombravella

Novetats de la temporada a Mas Ombravella

Nuova stagione appartamento Garrotxa Rural Mas Ombravella

Nuova stagione appartamento Garrotxa Rural Mas Ombravella. Aquest estiu com és habitual a Mas Ombravella hem tornat a tirar la cas per la finestra i hem fet tot un seguit de millores de l’entorn i els espais dels nostres hostes.

Estrenem uns millors matalassos per garantir el vostre descans, juntament amb els corresponents somiers. També ens hem proveít dún altre joc complet per tots ela apartaments de llençols 100% cotó perquè creiem i apostem que el descans i la nostra oferta rural mai estigui renyida amb la qualitat del que us oferim.

A nivell d’equipaments també hem apostat pel recanvi de diferents estris de cuina als apartaments que pel seu us han quedat antiquats o simplement amb una aparença antiga.

Hem millorat, tret de què no del tot aconseguit la nostra connexió a internet, un problema que arrosseguem i que per la nostra situació és de molta complexitat i que si bé diem que no ha estat aconseguit malgrat que seguim treballant.

Respecte a l’extrior tenim més maquinària per poder tenir el millor enjardinament, amb una nova zona de barbacoes i diferents elements de mobiliari d’exterior per una millor experiència en el vostre temps de relaxament tant al jardí com a la zona de la piscina, on hem canviat tot el sistema de depuradora de reciclatge i neteja diària de les instal·lacions.
Per últim i en la nostra aposta per oferir-vos els serveis de Mas Ombraella, hem canviat i desplaçat l’entrada de la Granja amb una nova zona per gaudir dels més menuts que aviat li donarem forma.

Novetats de la temporada a Mas Ombravella

Doncs ja ho veieu que si l’hivern és llarg, nosaltres el passem amb l’idea de poder rebre els nostres benvolguts hostes d’estiu i tardor, sempre pensant en petites millores que esperem que valoreu.

Si voleu veure la nostra disponibilitat, ho podeu fer en aquest enllaç.

Bon estiu i tardor a tots.

Lascia un Commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. i campi richiesti sono contrassegnati *