Proposta segway a Garrotxa

Proposta segway a Garrotxa

Proposta Mas Ombravella rurali Appartamenti a Mieres Garrotxa

Proposta Segway ha presentato il Garrotxa

Proposta Segway Mas Ombravella, proponiamo un modo diverso, divertimento, relaxada i simpàtica de viure el nostre entorn. Segway Tours, un divertit artilugi elèctric apte per a tota clase de pùblic, facilità di guida ed escursioni per tutte le età.

Ruota di viaggio’ un segway Garrotxa apre non solo il modo, ma la mano del loro guida a scoprire ciò che quasi nessuno t’ esplicarà l'angolo della Garrotxa. Tutte le partenze sono dalla vicina città di Santa Pau.

Circuit del Volcà de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuito entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Vuoi tenere il passo con gli sviluppi?

Newsletter Suscriute

Abbonarsi alla newsletter Mas Ombravella

* I campi obbligatoriUltime notizie

Scopri il Garrotxa Segway

LA QUOTA COMPRENDE

Sistemazioni in’ APPARTAMENTO un Mas Ombravella
WW XXX tour o in Segway

QUOTA NON COMPRENDE

Qualsiasi servizio non specificato

EFFICACE

Tot l’ qualsiasi

PREZZO

Dal Lunedi al Venerdì (Nei giorni feriali)
Sabato alla Domenica