Segway voorstel om Garrotxa

Segway voorstel om Garrotxa

Voorstel Mas Ombravella Landelijk appartement Mieres Garrotxa

Voorstel Segway onthulde de Garrotxa

Voorstel Segway Mas Ombravella, stellen we een andere manier, plezier, relaxada i simpàtica de viure el nostre entorn. Segway Tours, un divertit artilugi elèctric apte per a tota clase de pùblic, makkelijk te rijden en reizen voor alle leeftijden.

Wheel of reizen’ een Segway Garrotxa opent niet alleen de weg maar de hand van hun gids te ontdekken dat die bijna niemand t’ esplicarà de hoek van de Garrotxa. Alle vertrekken zijn uit het naburige stadje Santa Pau.

Circuit del Volcà de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuit entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada.

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre)

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

Wil op de hoogte van de ontwikkelingen te blijven?

Suscriute nieuwsbrief

Abonneer u op de Nieuws Mas Ombravella

* Verplichte veldenLaatste nieuws

Ontdek de Garrotxa Segway

DE PRIJS IS INCLUSIEF

Accommodatie in’ APARTAMENT een Mas Ombravella
WW XXX tour of Segway

PRIJS IS EXCLUSIEF

Elke dienst niet gespecificeerd

EFFECTIEF

Tot l’ ieder

PRIJS

Van maandag tot vrijdag (Weekdagen)
Zaterdag tot en met zondag