Obres a la carretera d’Olot a Mieres

 

Obres a la carretera d’Olot a Mieres

Obres a la carretera d’Olot a Mieres. A partir del dia 15 d’octubre han començat els treballs per desviar la carretera GI-524 entre els punts quilomètrics 4+680 i 4+960 (a l’entorn de la intersecció a la  via secundària d’accés a la Cooperativa La Fageda, Vivers La Fageda, Can Jordà i Mas Prat de la Plaça).

Aquestes obres requereixen restringir el pas de vehicles a un sol carril de manera que la circulació serà de tipus alternatiu, en un i altre sentit, mitjançant una regulació amb semàfors. La durada prevista d’aquestes afectacions serà de 4 setmanes i es preveu realitzar les obres en dues fases: a la primera es realitzaran els treballs al costat Olot de la intersecció; i a la segona els del costat Santa Pau. Cada fase tindrà una durada de 2 setmanes.

Les obres a la carretera d’Olot a Mieres s’emmarquen dins l’execució del projecte de construcció de la via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i Santa Margarida que té com a objectiu la millora de la mobilitat i especialment la seguretat a la zona central del Parc Natural.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *