Pessebre Vivent Santa Pau 2015

Pessebre Vivent Santa Pau 2015

Els dies 6 i 7 de desembre de 2015, a partir de les 19.00 hores es representarà novament el pessebre vivent al nucli antic de Santa Pau.

La vila medieval de Santa Pau torna a escenificar el pessebre Vivent, desprès d’uns anys sense fer-se. Impulsat per l´Associació d´Amics del Pessebre Vivent, amb el suport de l´Ajuntament de Santa Pau i la participació dels veïns de la vila, aquesta nova edició del Pessebre Vivent es desplegarà pel nucli històric, partint de la Plaça Major -Firal dels Bous- i l’església parroquial de Santa María, amb un recorregut que portarà als assistents al llarg del nucli medieval de la Vila Vella, al voltant del Castell, fins al mirador del Portal del Mar, al llindar de la muralla sud del poble.

Pessebre Vivent Santa Pau 2015

El públic assistent podrà gaudir de més d´una vintena d’escenes bíbliques i tradicionals, combinant art i tradició en les escenificacions dels quadres representatius i figures, amb noves propostes d´il.luminació i la idea de sorprendre i fer sentir als assistents l’esperit del Nadal i que es duguin el millor record de totes les festes nadalenques.

Alguns dels quadres que s’escenificaran, representatius dels primers moments del naixement de Crist són, l´Anunciació del Arcàngel Gabriel a María que serà Mare del Fill de Deu, l´Empadronament, el mercat i el tradicional portal de Betlem, amb el naixement del Redemptor.

Pessebre Vivent Santa Pau 2015

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *