Proposta Segway a la Garrotxa

Proposta Segway a la Garrotxa

Proposta de Mas Ombravella Apartaments Rurals a Mieres a la Garrotxa

Proposta Segway descoberta de la Garrotxa

Proposta Segway a Mas Ombravella, volem proposar una forma diferent, divertida, relaxada i simpàtica de  viure el nostre entorn. Excursions amb segway, un divertit artilugi elèctric apte per  a tota clase de pùblic, de fàcil conducció i amb sortides per a tots els pùblics.

Viatjar sobre rodes d’ un segway a la Garrotxa no només obre els sentits sinó que de la ma del seu guia descobriràs alló que dificilment ningú t’ esplicarà del racons de la Garrotxa. Totes les sortides son de la veina població de Santa Pau.

Circuit del Volcà de Rocanegra en Segway

Proposta Segway .El recorregut és de 45 minuts de durada i de baixa dificultat. Transcorre pel Pla de la Coromina fins arribar a la gradera del volcà. El Roca Negra és un dels volcans més coneguts, no per la seva grandària, si no per la proximitat a la Vila de Santa Pau i pel seu bon estat de conservació. A mesura que ens acostem a ell podrem contemplar la seva crater característic per tenir forma de ferradura.

Circuit entre Volcans en Segway

Proposta Segway .Descobriràs com volcans d’edat similar, presenten gammes de colors molt diferents. El contacte de l’aigua amb la lava durant l’erupció és la clau de la diferència entre ells. Et portarem al volcà Roca Negra, Subirà, Simó … Ens endinsarem en plena natura d’una manera diferent, dinàmica i molt divertida. Durant el recorregut podràs veure els camps de Fesol, varietat de jueva que ha adquirit un prestigi excepcional gràcies a les terres d’origen volcànic en què es conrea. També podrem veure animals que habiten en aquesta zona privilegiada. 

Circuit Croscat en Segway

Proposta Segway .El Croscat és un dels volcans més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Té forma de ferradura, el seu con és el més gran de la Península Ibèrica, amb 160 m d’alçada. Aquest volcà ha tingut dues erupcions importants: 1 fa 17.000 anys i l’última fa 14.000 anys. Gaudeix del nostre “Tour Estrella Volcànic” i de l’encantador entorn vermellós que l’envolta.Farem diferents parades per gaudir d’aquest gran volcà des de múltiples perspectives. A la meitat del Tour pararem per recarregar energies amb un bon pica pica dolç.
 
 
Els horaris que proposem són els següents

Matí: 10:00 hores

Tardes: 16:00 – 18: 00 * i 20: 00 * (*Aquests dos últims només es realitzaran de juny a setembre) 

“En tots els nostres tours amb Segway és obligat l’ús de casc”

¿Vols estar al dia de les novetats?

Suscriute al newsletter

Subscriviu-vos a les Novetats del Mas Ombravella

* camps requeritsUltimes novetats

Descoberta de la Garrotxa en Segway

EL PREU INCLOU

Allotjament en l’ Apartament a Mas Ombravella
Tour de XXX o WW amb segway

EL PREU NO INCLOU

Qualsevol servei no especificat

VIGÈNCIA

Tot l’ any

PREU

De dilluns a divendres (feiners)
De dissabte a diumenge