Cap de setmana a la Garrotxa amb el tió de Nadal

A la recerca del tió de Nadal

Tió de Nadal a la Garrotxa

Tió de Nadal a la Garrotxa. Aquest llarg cap de setmana del Pont de la Puríssima a Mas Ombravella casa rural apartaments turístics a la Garrotxa hem pogut viure l’ experiència d’ anar a la caça del tió de Nadal.

El matí ha estat molt enfeinat I després de la habitual visita a la nostra granja per donar de menjar a les cabres. Gossos, ànecs, cavalls, ases, xais, porquets, galls d’ indis, gallines, rucs, ….. hem pogut iniciar la sortida per els diferents senders de la nostra gran finca i entre camins i corriols anar a la recerca de cadascun del tions per les famílies allotjades.

Si be ha estat una excursió plena d’ incertesa per on ens trobaríem els tions per poder guarnir-los més tard ha estat un cop hem tornat que ens esperàvem a la mateixa granja i on després de la tria per part dels mes menuts hem iniciat el seu guarniment .

Tió de Nadal a la Garrotxa. Temperes, papers de colors, aquarel·les, cola, pinzells, tisores, regles, un gran assortiment per poder guarnir grans I petits el trofeu tant volgut, tot mentre en José feia potes per tots ells amb la col·laboració dels més grans.

Un fantàstic matí on únicament caldrà un cop arribin a les seves noves llars que atipin el seu interior i puguin cagar força aquestes dates nadalenques.

Voleu viure la “caça del tió de Mas Ombravella”  encara tenim algunes dates  disponibles !

 

 

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *